Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Only Amiga; Τι φάση;

Είναι αλήθεια ότι μετά από πολύ καιρό που διαπίστωσα ότι ξόδεψα πολύτιμο χρόνο και χρήματα, είπα ότι enough is enough και αποφάσισα να σταματήσω να ασχολούμαι με την Amiga, την κάποτε δημοφιλή πλατφόρμα της πάλαι ποτέ κραταιάς Commodore, τον υπολογιστή που - κυρίως λόγω της αγάπης των χρηστών του - αρνήθηκε να πεθάνει και να περάσει στη λήθη. Τουλάχιστον όχι χωρίς να δώσει τις μάχες του.

Όπως στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων που ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα, έτσι και στην δική μου, μετά από ένα διάστημα που άκουγα "Amiga" κι άλλαζα κατεύθυνση, άρχισα να μαλακώνω. Που σημαίνει ότι απέκτησα και πάλι Amiga και άρχισα δειλά-δειλά να σχολούμαι μαζί της, όχι όμως με τόση θέρμη όπως παλιά, ούτε αφιερώνοντας τόσο χρόνο. Διαπιστώνοντας ότι υπάρχει πολύς κόσμος εκεί έξω που δεν έχει περάσει από την φάση των forum, των εκθέσεων, των μαζώξεων, αλλά και της συλλογής κάθε χρήσιμου και άχρηστου piece of hardware που υπήρχε, αποφάσισα, μιας και είχα κρατήσει αρκετό φωτογραφικό υλικο - τα μηχανήματα δόθηκαν πολλά χρόνια πριν - να μοιραστώ τις Αμιγκικές μου εμπειρίες, τα setups που είχα φτιάξει, αλλά και ό,τι καινούριο πέφτει στα χέρια μου και το δοκιμάζω σε ένα νέο blog, σε έναν δικτυακό χώρο αφιερωμένο αποκλειστικά σε αυτήν που κάποτε χαρακτηριζόταν ως η Μεγάλη Κυρία του home computing. Στην Amiga.


 

Θα διαπιστώσετε ότι όλα τα θέματα του Only Amiga έχουν δημοσιευτεί ή θα δημοσιεύονται και στο κύριο blog μου, το Dony's (not only) New Stuff for Old Computers (για τους φίλους απλά dony.gr). Απλά εδώ, στο Only Amiga θα μπορεί κανείς να παρακολουθήσει μονάχα τα θέματα που σχετίζονται με την Amiga, χωρίς αυτά να χάνονται μέσα στο πλήθος της retro θεματολογίας. Δείτε λοιπόν απλά το Only Amiga ως ένα φίλτρο του Dony's (not only) New Stuff for Old Computers το οποίο επιλέγει και εμφανίζει οτιδήποτε σχετίζεται με την Amiga. Έτσι απλά. Καλή Αμιγκική διασκέδαση, λοιπόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου