Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Αμιγκάδες ετοιμαστείτε: έρχεται το Amicamp!

Το προγραμματίσαμε και ματαιώθηκε λόγω Covid-19. Το ξαναπρογραμματίσαμε μερικούς μήνες αργότερα, αλλά και πάλι τα ίδια. Πέρασαν 2 χρόνια από τότε, αλλά η πανδημία δε λέει να μας αφήσει στην ησυχία μας. Ε, και τι θα κάνουμε δηλαδή; Δεν θα ξαναοργανώσουμε Amicamp; Όχι βέβαια, μετά το επιτυχημένο διήμερο του 7ου Amicamp (30-31 Μαρτίου του 2019) τρωγόμαστε τώρα 3 χρόνια να ανταμώσουμε και πάλι με φίλους και γνωστούς με αφορμή και αιτία τον αγαπημένο home computer όλων, τη Μεγάλη Κυρία. Ε, λοιπόν, φίλες και φίλοι βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι επιτέλους έφτασε η ώρα!

Το ημερολόγιο θα δείχνει Σάββατο 25 Ιουνίου του 2022 όταν, μετά από 3 (και βάλε) ολόκληρα χρόνια το 8ο Amicamp θα ανοίξει τις πύλες του στους εν Ελλάδι Αμιγκάδες στον αγαπημένο και φιλόξενο χώρο του Found.ation (Ευρυσθέως 2 & Πειραιώς 123 στα Πετράλωνα).

Αν θέλετε να δείτε παλιά και νέα μηχανήματα, FPGAs, accelerators και κάθε λογής περιφερειακά και να δείτε πόσο έχουμε παχύνει όλοι μας και να κουβεντιάσετε για τα τεκταινόμενα στον χώρο της Amiga με την creme de la creme των Ελλήνων Αμιγκάδων μην το σκέφτεστε στιγμή: απλά κυκλώστε στην ατζέντα σας το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιούνη (25-26/6), βάλτε στο GPS τη διεύθυνση του Found.ation (καλά, στην οδό Πειραιώς βρίσκεται, δεν είναι και τόσο δύσκολο να το εντοπίσετε), ακυρώστε/μεταφέρετε οποιεσδήποτε άλλες υποχρεώσεις και ελάτε μαζί μας να κολλήσετε Covid-19 να περάσετε ένα φανταστικό διήμερο γεμάτο με Amiga!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το official website του Amicamp (όταν και αν ενημερωθεί, γιατί αυτά τα πράγματα δεν γίνονται από τη μία στιγμή στην άλλη!) ή διαβάστε για τις προηγούμενες διοργανώσεις και δείτε φωτογραφικό υλικό εδώ.



2 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Με δεδομένο ότι ματαιώθηκαν τα 2 προηγούμενα ελπίζουμε αυτή η φορά να είναι η τρίτη και φαρμακερή!

      Διαγραφή