Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Αρχίστε να ετοιμάζεστε για το 9ο Amicamp!

Χαράς ευαγγέλια για τους ανά την πρωτεύουσα Αμιγκάδες - και όχι μόνο: ένα (ευμεγέθες, είναι η αλήθεια) πουλάκι μου ψιθύρισε στ' αυτί ότι ορίστηκαν οι ημερομηνίες και κλείστηκε ο χώρος προκειμένου να διοργανωθεί εκ νέου το Amicap, η (πάνω-κάτω) ετήσια συνάντηση των εν Ελλάδι Amiga users και fans.

Μετά από τις περιπέτειες με τον Covid-19 και τις καραντίνες είναι η αλήθεια ότι στο περσινό, 8ο Amicamp που έλαβε χώρα το καλοκαίρι που μας πέρασε, κανένας δεν είχε ιδιαίτερη διάθεση να παρουσιάσει κάτι καινούριο (άσχετα που συνέβη). Περισσότερο θέλαμε να ξεστομίσουμε ένα επιφώνημα ανακούφισης και να βρεθούμε και πάλι κοντά με παλιούς φίλους και συνοδοιπόρους που μας ένωσαν οι κοινές εμπειρίες και η κοινή πορεία σε Amigahellas και Amigaplanet κυρίως.

Φέτος - τη χρονιά που μας έρχεται δηλαδή, για να είμαστε ακριβείς -, με λιγότερες έγνοιες στα κεφάλια μας και λιγότερα χρήματα στις τσέπες μας ευελπιστούμε να είμαστε πιο δραστήριοι στα πλαίσια του 9ου Amicamp που θα λάβει χώρα στον γνώριμο και αγαπημένο χώρο του Found.ation, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου (25 & 26 του μήνα).

Απ' όσο γνωρίζω τα classic μηχανήματα θα έχουν την τιμητική τους, πουσαρισμένα με κάθε λογής επεκτάσεις και add-ons, προκειμένου να μπορέσουμε άπαντες να απολαύσουμε απρόσκοπτα 20λεπτα sessions... Agony! Από την άλλη, θα είναι μάλλον απίθανο να μη διοργανωθεί και πάλι τουρνουά Sensible Days, καθώς ο... δυνάστης των Κυριακών μας σίγουρα θα θέλει να επανακτήσει τα πρωτεία και τον τίτλο που του έκλεψε πέρυσι με εντυπωσιακό τρόπο ο Tsak.

Θα τα ξαναπούμε όσο θα μαθαίνουμε περισσότερες πληροφορίες και θα πλησιάζει ο καιρός - να είστε βέβαιοι γι' αυτό. Μέχρι τότε τσεκάρετε στα ημερολόγιά σας το διήμερο 25-26/2/2023 και... ακονίστε τα Tomahawks σας. Τα joysticks, όχι τα τσεκούρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου