Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Τρεις και σήμερα!

Ίσως στην πλειονότητα εκεί έξω να έχει περάσει στα ψιλά η δημιουργία του Real Amiga SWOS Total Pack από τον "δικό μας" Στέφανο Καρούσο. Για όσους παιδεύονται ακόμα με τις λάσπες (κοινώς ταλαιπωρούνται με το Sensible World of Soccer '97-'98) να ενημερώσουμε ότι η καταπληκτική δουλειά που έχει κάνει ο Στέφανος όχι μονάχα μπορεί να τρέξει και σε πραγματική Amiga, όχι μόνο έχει up-to-date rosters των ομάδων, αλλά και μερικές δεκάδες άλλα καλούδια. Αντιγράφω επιγραμματικά από το επίσημο website:

49 World Tournaments
25 Theme Versions & Remixes
24 Seasons
19 Standalone games to complete the series
16 Graphics sets
14 Data disks
5 Cracktros
3 Sound sets
2 Gameplay modes
2 Celebration styles
2 Modes interactive tactic viewer
Patched starting years
Patched internal formations display
Integrated RNC ProPack GUI
Integrated GUI'ed HEX Editor
Integrated DIY Random Results Generator
Integrated custom MagicBeacon notifications
Live Tournaments Draw
Live Updater
Live Sound Set Preview
Original Intro
Autosave last configuration
Animated "About" window
Animated Intro
Load your own custom ADF
On the fly options to be adjusted
Many extras and easter eggs!

Αν είστε φίλος του SWOS και αναρωτιέστε πού μπορείτε να τα βρείτε και να τα δείτε όλα αυτά, η απάντηση είναι απλή: στο 9o Amicamp, που θα λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, στις 25 & 26 Φεβρουαρίου, στο Found.ation (Πειραιώς 123).

Φυσικά, τα καλά σχετικά με το Sensible δεν (θα μπορούσαν να) τελειώνουν εδώ. Στα πλαίσια λοιπόν του Amicamp, την Κυριακή 26/2 στις 11:30 θα ξεκινήσει το Sensible Days, ο ετήσιος ελληνικός διαγωνισμός SWOS που συγκεντρώνει δεκάδες κόσμου και 16 τυχερούς και φορμαρισμένους συμμετέχοντες σε μία σκληρή και αδυσώπητη μάχη για την κατάκτηση του πολύτιμου τροπαίου!


Εννοείται πως το Amicamp δεν περιορίζεται στο Sensible Days. Οι ανά την επικράτεια Αμιγκάδες θα μπορέσουν να δουν εκεί πολλά και διάφορα μοντέλα της "Μεγάλης Κυρίας" σε νορμάλ ή όχι και τόσο configurations, νέες κυκλοφορίες σε hardware και software και πολλά-πολλά ακόμη. Η είσοδος είναι φυσικά δωρεάν οπότε, αν δεν εγκαταλείψετε το κλεινόν άστυ για το τριήμερο, κάντε μια βολτίτσα από το Found.ation και δεν θα το μετανιώσετε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου