Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Amicamp 2024 photo album

Πάει κι αυτό λοιπόν! Amicamp ήταν και τέλειωσε. Ας βάλουμε τώρα πλώρη για το 2025 και ας σταυρώσουμε τα δάχτυλά μας να είμαστε πρώτα και πάνω απ' όλα όλοι καλά. Γιατί, ευτυχώς, τη διάθεση αποδείχτηκε τελικά ότι την είχαμε και φέτος και με το παραπάνω!


Το φετινό Amicamp χαρακτηρίστηκε από 2 μεγάλες διαφορές συγκριτικά με τα προηγούμενα. Η πρώτη ήταν η αλλαγή του χώρου, αφού φύγαμε για πρώτη φορά από το γνώριμο και αγαπημένο Found.ation και μεταφερθήκαμε στο - ακόμα πιο κεντρικό - Golden Age Hotel, σε ένα χώρο (αίθουσα Ερατώ) που τελικά αποδείχτηκε πολύ ζεστός, λειτουργικός και εύκολα προσβάσιμος. Θεωρώ πως βλέποντας τις φωτογραφίες θα συμφωνήσετε και εσείς πως με την φετινή διαρρύθμιση το Amicamp θύμισε περισσότερο - έστω και σε μικρογραφία - αντίστοιχα events του εξωτερικού. Η δεύτερη διαφορά που πραγματικά ανέβασε επίπεδο τη διοργάνωση ήταν οι παρουσιάσεις, που τόσο μας είχαν λείψει τα τελευταία χρόνια. Προσωπικά θεωρώ ότι έκαναν τη διαφορά και προσδοκώ σε μία μελλοντική διοργάνωση που θα έχουμε ακόμα περισσότερες, καθώς αποτελούν τροφή για σκέψη, προβληματισμό, συζήτηση και - γιατί όχι; - μάθηση. Θεωρώ ότι παρά το προχωρημένο της ηλικίας των περισσότερων διάθεση υπάρχει ακόμα. Ή, για να το θέσω πιο σωστά, διάθεση υπάρχει ακόμα από όσους παρευρέθηκαν στο Amicamp. Γιατί αυτοί που δεν έκαναν καν τον κόπο να αφήσουν τη βολή του καναπέ τους για 2-3 έστω ωρίτσες μέσα στο Σαββατοκύριακο για να επισκεφθούν μία διοργάνωση της οποίας οι ημερομηνίες ήταν γνωστές πάνω από μισό χρόνο τώρα, ε, είναι απλά ασυγχώρητοι. Και σίγουρα από άποψη διάθεσης δεν αποτελούν και παραδείγματα προς μίμηση, έτσι δεν είναι;Σε πλήρη αντιδιαστολή με την οκνηρία αυτών που μόλις περιέγραψα, φέτος, πέρα από όσους ήρθαν από άλλες πόλεις της Ελλάδας, έδωσαν το παρών και fans από την υπόλοιπη Ευρώπη! Σε αυτούς ειδικά  βγάζω το καπέλο που δεν άφησαν κόπο, ταλαιπωρία και χρηματικό κόστος να τους κρατήσουν μακριά από ένα Αμιγκικό event το οποίο μπορεί μεν να μην μαζεύει πλήθη κόσμου αλλά σίγουρα στήνεται κάθε χρόνο με περίσσιο μεράκι. Και αυτό νομίζω ότι είναι που τελικά μετράει περισσότερο στο τέλος της μέρας...
Σε αυτή την ανάρτηση θα παραθέσω όλες τις φωτογραφίες που θα μαζέψω από το Amicamp 2024, δικές μου και άλλων, χωρίς κάποια σειρά ή λεζάντες. Απλά θα σας... φλομώσω με όσο υλικό έχω και, όταν βρίσκω και άλλο, θα το προσθέτω και αυτό.


Να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους φίλους που ήρθαν για να με δουν μετά από λίγο ή περισσότερο καιρό και να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη από όσους δεν μπόρεσα να τους αφιερώσω περισσότερο χρόνο. Επίσης να ευχαριστήσω ξεχωριστά τον Mike, με τον οποίο, αφού πέρυσι τερματίσαμε το Tiny Bobble, φέτος κάναμε το ίδιο με το Battle Squadron που προσωπικά δεν είχα ολοκληρώσει ξανά σε διπλό. Άντε, και του χρόνου!

4 σχόλια:

 1. Ευχαριστούμε για το φωτο-ρεπορτάζ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Παρακαλώ, να 'σαι καλά. Όπως έγραψα και σε άλλα μέσα, αν μου στείλετε και εσείς τις δικές σας φωτογραφίες, θα τις ανεβάσω και αυτές. Άντε λοιπόν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τέλεια κάλυψη...ελπίζω του χρόνου να είμαι και εγώ εκεί :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σε ευχαριστώ! Τέλεια δεν είναι, αλλά τουλάχιστον κάπως μεταφέρθηκε μια εικόνα. Αν μου δώσουν και άλλες φωτογραφίες θα τις ανεβάσω και αυτές.

   Διαγραφή